Inkvartering

Lägerområdet

Vi kan erbjuda ca 10 husvagnsplatser på lägerområdet med el för 120 kr/dygn. Dessa platser kommer att fördelas först och främst till våra lägerfunktionärer.
Dessa platser ingår även toalett, dusch och bastu. Det ingår även plats för tork/föning av hund. Tider för hundfönar på lägerområdet kommer att anges
Det finns även sängplatser i vår anläggning, men dessa kommer att i första hand erbjudas funktionärer för lägret. Hundar får ej vistas i lokalen.

Hjelmsjö Camping ca 3-400m från lägret.
http://www.hjalmsjocamping.se/

Pris 350 kr/stuga , 220kr/camping inkl. el
Det finns kyl, kokplatta och kaffekokare, men ingen toalett, du hänvisas till campingens dusch och toalett. Du får själv tillhandahåll sängkläder och handdukar. Städning ingår inte. Hund får vistas i stugan.
Det finns även vanliga campingplatser med el för 220 kr/dygn

Kaptensgården Åsljunga B&B

Kaptensgården har nya ägare sedan 2020 och det ligger ca 5 km från lägret. Du får ha hunden med på rummet. Vi kommer att använda detta boende för funktionärer till lägret.

Här är lite tips på boende. Allt ifrån enkel rum till små hus med några sovrum för de som kan tänka sig dela  boende.

Dessa boende har sen avanmälan ca 1-2 vecka innan vistelsen utan kostnad. Så för att vara säker på ditt boende till lägret boka och skulle Kaptensgården öppna till lägret så kan ni avboka utan kostnad (om ni bokar läs igenom reglerna för avbokning för just det boendet ni bokar)

Hotell.com

Booking.com

 

Vi håller på att leta andra alternativ för logi

 

 

Hjärtligt välkommna till vattenlägret

SNK södra